Kunderne kan få lavet løbestilsanalyse hos Sportigan i Korsgade
NYBORG: Nyborg får en ny sportsforretning, der henvender sig til eliteidrætsudøvere, motionister og dem, der bare har lyst til at gå i noget lækkert sportstøj.

En ny Sportigan forretning slår nemlig dørene op i Korsgade 4 på torsdag, den 4. september, og i den 350 kvadratmeter store forretning vil man finde et bredt udvalg af mærkevarer inden for især fodbold, håndbold, fitness og løb.

Erfaren indehaver

Den nye butiksindehaver - Kim Svedborg - har 25 års erfaring fra sportsbranchen og ved iøflge en pressemeddelelse fra Sportigan næsten alt, hvad der er at vide om sportstøj og sportsudstyr. Sammen med to andre ansatte, der også kommer fra sports- og modebranchen - satser han specielt på at tilbyde kunderne en professionel vejledning.

- En kunde kommer ikke til at gå ud af min butik med et forkert par løbesko, der gør, at vedkommende ødelægger sit knæ på næste løbetur, lover den nye indehaver, der blandt andet tilbyder løbetest på løbebånd for at finde den rigtige type sko til kunderne.

Stammer fra Nyborg

Kim Svedborg er selv gammel idrætsmand og har dyrket et hav af forskellige sportsgrene, og så stammer han fra Nyborg.

På længere sigt har han planer om at starte en sms-klub for interesserede kunder, hvor man får besked på sin mobiltelefon, når der er ekstra gode tilbud i forretningen.Han vil også satse på foredrag om løb og lignende arrangementer.