Ørbæk: Man skal have en eller anden form for tilknytning til den gamle Ørbæk Kommune for at være med, når Ørbæk Boldklub inviterer til indefodboldstævne for firmaer lørdag den 26. januar. Sådan har det været lige siden 1983, hvor man samtidig indførte en regel om, at der skal være mindst én dame på banen hele kampen. Det er i alt 37. gang, at der er firmafodbold i Ørbæk Hallen, og i år er hele 35 hold meldt til - en lille fremgang i forhold til 2012. Og det kan ikke blive meget større, hvis man skal leve op til målsætningen om, at alle kampe skal afvikles på én dag, fortæller Anders Christensen på vegne af boldklubben.

Der spilles i to rækker, en A-række og en B-række. For begge gælder, at et hold højst må bestå af seks spillere. Sidste år blev A-rækken vundet af L.P. Paint, mens Per Bjerregaards tropper satte sig på B-rækken.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.