Der er nok ikke mange, der havde regnet med, at det norske makkerpar Marianne Aanes og Jon Aanes ville kunne fejre 20-års jubilæum som ejere af Øksendrup Kro. 20 år efter viser det sig, at det måske slet ikke er så tosset at have en anden indgangsvinkel til det danske kroliv - selvom der har været, og fortsat er, mange bump på vejen.
Copy link address
Nanna Lørup Buch nalbu@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Det norske makkerpar Marianne Aanes og Jon Aanes kom til Danmark for 20 år siden, hvor de overtog Øksendrup Kro. Foto: Nanna Lørup Buch -
Sådan så det ud, da det norske makkerpar overtog Øksendrup Kro i 1999. Foto: Ørbæk Lokalhistoriske Arkiv -
Marianne Aanes er kok og står for al maden på kroen. Foto: Nanna Lørup Buch -
Der var hjemmelavede kager i lange baner, da kroen holdt 20-års jubilæums-reception 1. november. Foto: Nanna Lørup Buch -
Marianne Aanes laver selv al mad på kroen helt fra bunden af. Foto: Nanna Lørup Buch -
Da klokken blev 15 den 1. november begyndte gæsterne så småt at melde deres ankomst. Foto: Nanna Lørup Buch -
Der blev lykønsket til den helt store guldmedalje. Foto: Nanna Lørup Buch -
13 hjemmelavede kager var klar til gæsterne. Foto: Nanna Lørup Buch -
Det var svært at vælge, hvad man dog skulle begynde med. Foto: Nanna Lørup Buch -
Nam, nam nogle lækre kager. Foto: Nanna Lørup Buch -
Kaffen blev brygget i litervis. Foto: Nanna Lørup Buch -
Gæsterne på kroen skriver fine beskeder i kroens gæstebog. Foto: Nanna Lørup Buch -
Øksendrup Kro kan dateres helt tilbage til 1847. Foto: Nanna Lørup Buch