Juleøl og alt fra grisen blander sig med sødt og godter og varme drikke på Borgmestergården. Her er der travlhed i de lavloftede stuer i den sidste af to weekenders julemarked.
Copy link address
Klaus Wind kwi@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Grisen har til alle tider fyldt godt på danskernes frokost -og middagsborde. Således kunne gæsterne på Borgmestergården smage på alt godt fra grisen. Den blev udskåret i forrige weekend og i denne weekend var den omdannet til både skinke, pølser, postej og finker. Foto: Klaus Wind -
Viemosens Drambryggerlaug serverede en stribe forskellige bjesk og bitter for publikum. Foto: Klaus Wind -
Til daglig er smeden lægestuderende. Men i denne weekend smedede han knager ved den varme esse på Borgmestergården. Foto: Klaus Wind -
Ketty Weise fra Dragtlauget har selv syet sin almuedragt, da hun bestyrede laugets tombola med et bord fuld af gevinster i weekenden. For nogle blev det dog en nitte. Foto: Klaus Wind -
Borgmestergårdens facade er trukket i jule- og vinterudstyr. Skøjter og kælk blev der dog ikke brug for, selvom det havde klædt de gamle bygninger med et drys hvidt. Foto: Klaus Wind