I foråret har Hjerteforeningens afdeling i Nyborg for første gang gennemført et madlavningskursus for bedsteforældre og børnebørn, og Lokalavisen Nyborg var med til den store finale. Allerede nu er der skrevet folk på venteliste til en ny kursusrække i efteråret.
Copy link address
Kasper Riggelsen kri@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
10-årige Ida Gaunsbæk og veninden Smilla får hjælp af farmor Jane Gaunsbæk. Foto: Kasper Riggelsen -
Ligesom alle de andre retter på kurset blev desserten lavet helt fra bunden. Deltagerne skulle dog ikke bage deres eget rugbrød. Foto: Kasper Riggelsen -
Det færdige resultat - lige til at spise. Foto: Kasper Riggelsen -
Der var godt tid til at snakke undervejs. I alt er der afsat tre timer per kursusgang. Foto: Kasper Riggelsen -
Efter selve måltidet var der smagstest for børnene, mens de voksne tog den sidste oprydning. Foto: Kasper Riggelsen -
Det var ikke alt i smagstesten, der var lige populært. Foto: Kasper Riggelsen -
Ligesom alle de andre retter på kurset blev desserten lavet helt fra bunden. Deltagerne skulle dog ikke bage deres eget rugbrød. Foto: Kasper Riggelsen